onsdag 9 juni 2010

på "populär begäran"

humhumhum, här sitter man ännu en gång, inte så nykter men det är väl sånnt här som händer när man har studentvecka!!!!!!

fick lovat om ja skrev ett till morgononyktert inlägg att ja skulle få min 1:a kommentar men det känns alldeles för overkligt asså¨!

okej humor va det vi skulle ta upp igen, hum,,,,, kom inte på något ikväll men ja har iaf två brrrrrrudar på mit rum ikväll. ok båda går i min klass och ena har pojkvän, och den andra e rädd förr ormar o ja råkar ha en flaska i mitt rum med risvin och en kobraunge :S

måste ta upp mina humorhandtecknigar för att komma på något roligt att skriva...

men vi väntar nog med det till en annan dag, måste spara det bästa till sista ya know!?

okaj, pözz ög höjjj wihoooooooooooooooo!!!!



lördag 5 juni 2010

4:AM

okej, här sitter man, kl 4 på morgonen eftsre sommarnatta på tingvalla. för att hålla detta så verkligt som möjligt så tänker jag igge redigera mina stavfel, wihoo!

okej humor e det vi ska dra upp"! en av mina humoranteckningar är ideér man får när man är full, man får dessa , de låter jättebr4a... tills man ser de dagen efter!

får testa detta oc se om det stämmer imorgon, för ikväll fick jag två ideer som jag ville ta upp på min blogg.

nummer 1 ! detta döper jag till BOXNINGSHANDSKAR!

i mitt första inlägg tog jag upp ett av mina äldsta minnen, nu är det nog dags för mitt nästäldsta. detta är en diskussion jag hade med en av mina klasskompisar när jag var yngre. detta var när vi nästan precis hade börjat i skolan, jag tror jag gick i tvåan. Vi diskutera vad man skulle göra om en tjuv kom och skulle råna en mitt i natten. En i min klass var så jäkla "klyftig" och sa : jag hade tatt mina boxningshandskar och boxat han ut ur huset!

för det första heter det "honom ut ur huset" men sen var det tydligen bara jag som var smart nog och säga:
BOXNINGSHANDSKAR ÄR TILL FÖR ATT SKYDDA MOTStÅNDAREN!

Det var så svårt att förklara för denna individ att det hade varit bättre att boxa tjuven utan handskar, men till slut gav jag upp!, FÖRLÅT MIG VÄRLDEN!

NUMMER 2, detta döper jag tilL: GRILL VS. KÖK

Visst är det viktigt för många att kvinnorna står i köket, till och med jag tänkte på detta när vi å¨kte flyg från thailand med en kvinnlig kapten. det första som for genom min skalle var: Hey, detta betyder att denna kvinna kommer vara minnst 10 000 m från närmsta kök!!!!! (skojar, brur mig inte så mycket egentligen)

men om många tänker såhär, varför är det då så jäkla viktigt att det bara är män som står vid grillen!? alla skrattar åt en kvinna som försöker grilla.... vad är det som gör att grillen är manligare än köket egentligen, elden? den finns faktiskt i köket också.... typ...

/"feministen: Simon Stridh"

ps. Väntar fortf på min första kommentaer på bloggen, så det hade varit kul o veta om ni tycker jag ska fortsätta med dessa onyktra skrifter? PUSS OGG HAAAJ

tisdag 1 juni 2010

Kurragömma

Jag såg Narnia nu för ett tag sedan och la märke till hur stor skillnad det är mellan brittiska barn och svenska barn när det kommer till kurragömma.

De brittiska i filmen Narnia räknade såhär: ONE!...two...three...four....(upp till hundra)... onehundred! ready or not, here i come!

Låter jättebra och väldigt värdigt. Man har god tid på sig att gömma sig och det blir roligare för alla.

Vi svenska däremot är alldeles för fokuserade på att vinna.

Vi räknar så här: EN! tvåtrefyrfesesjåttnitilvatolvtrettfjortfemtsexsjuttartnitttjugo......(upp till hundra).....HUNDRA!

På min tid som barn räkna vi inte ens till hundra alltid. Vi körde "I denna runda ring" det är en liten ramsa som kunde göra så att man kunde få räkna allt från 10-100. Och tio svenska kurragömmasekunder är ca 1.2 sekunder. Det var inte många som hann gömma sig då...