söndag 31 oktober 2010

Lamt eller Awesome?

För några veckor sedan kom en kille och snacka på vår fotbollsklubb. Han sa att man kunde få en fotbollstavla med sitt porträtt på. För någon vecka sen nu fick jag den och jag är helt förvirrad. Jag har ingen aning om vad jag ska tycka om denna tavla.

Därför tänkte kanske jag att folk som läser detta skulle kunna lägga en sekund på att kommentera detta. Allt som behöver kommenteras är Lamt eller Awesome.

torsdag 28 oktober 2010

Varsågod världen!




Medan folk sitter hemma på sina lata bakdelar och tittar på teve så är jag där ute i mörkret och slåss mot ondskan i världen. Vad exakt det är jag gör , frågar du? Jag slåss för att bli av med all irritation på vägarna!

Jag har länge stört mig på folk som väntar länge med att stänga av sina helljus. Det hela har utvecklats till att folk vill bevisa sin status. För folk har fått för sig (undermedvetet) att den som "viker" sig och stänger av sitt helljus först, är svagare.

Jag brukade känna likadant tills jag börja jobba på mitt jobb. Mitt jobb kräver att jag måste stiga upp 4 på morgonen och köra bil eftersom jag börjar kl 6, sex mil ifrån mitt hem. Detta blir man inte jättepigg av men min trötthet skulle visa sig bli nyckeln till något stort.

När tröttheten satte sig på mitt sinne försvann alla mina tankar om stolthet. När detta hände var jag inte ett dugg sugen på att ta striden om helljuset. Istället stängde jag av mitt ljus låååångt innan den mötande bilen. På de andra förarnas simpla sinnen sitter detta beteende så djupt på det undermedvetna att det är en reflex. För direkt efter jag slagit av mitt ljus förstod den att den var "vinnaren" och slog av sitt.

Det blev en succé, en winwin-situation! Den mötandes undermedvetna förblidde oskatt och mina trötta ögon slapp att blev bländade! Jag håller mig fortfarande till detta och det funkar 100% av gångerna.

Att vara en symbol, som inte får någon uppskattning, som jobbar i det mörka och tysta. Jag förhindrar irritation och möjliga olyckor på vägarna, vad har DU gjort idag?

måndag 25 oktober 2010

En Riktig Lifechanger!

Har ni någon gång sett eller hittat något som fått er att inse att ni nog inte kan överleva om ni inte gör några förändringar.

Idag hitta jag min...



Från och med NU ska jag alltid börja sova i kalsonger..

/ "det kunde varit jag!"

lördag 23 oktober 2010

"definitionen av awesome"



Denna går rakt upp på listan "Topp 3 ställen jag skulle vilja kissa på"

torsdag 21 oktober 2010

Humorfynd

Älskar när man hittar humor på de mest oväntade ställena. Som t ex på Gymgrossisten, på den sidan kan man ge omdöme till VARENDA produkt de säljer. Därför var jag tvungen att kolla in omdömena på den här!



och här har vi några av dess omdöme

onsdag 20 oktober 2010

Htc(p)

Min Htc Desire är nog alldeles för sofistikerad för mig..

Det händer att mitt t9 (när ja tryckt en knapp fel, vet dock inte vilken..) vill skriva Macbeth istället för Man. Så ibland blir mina sms underliga. Typ, "Hur ska Macbeth klara av detta!?" , "Macbeth har ju mått bättre!"
eller " Machbeth ska ju se Macbeth ikv!" <-- den galnaste, som dock inte hänt än



När detta händer får det mig att känna mig som en simpel bondpåg som inte kan sin väg runt fina ord :( Må alla få minnesförlust så ingen kommer ihåg dina fakkin pjäser, Shakespeare!

/a simple peasant

tisdag 19 oktober 2010

oh maria!

Idag hörde jag en person på radion som imiterade Maria Montazami.. Ännu en som ger sig på denna imitation!? Jag har testat det själv men jag skulle nog aldrig göra det i form av underhållning. För jag skulle nog vilja jämföra att imitera M.M med att surfa porr, det är alldeles för enkelt och alla gör det!



/ Simon "Över Bältet" Stridh

söndag 17 oktober 2010

torsdag 14 oktober 2010

Thomas "Chillax" Bodström




I nyheterna nu i veckan spekuleras det om Bodström ska få behålla sin plats i riksdagen eftersom han inte fått sin ledighet beviljad och han är inte säker på om han ska komma hem.

Om jag tyckte om Bodström innan så ÄLSKAR jag honom nu. Han är den enda politikern jag någonsin har hört talas om som har sagt (inte bokstavligen): Palla jobba!

Inte förrän nu skänker han insikt till oss om livet i riksdagen. Äntligen förstår vi att det är jobb de sysslar med där inne.

De har också semesterslutsångest, de är också med i "vi älskar kafferaster" på facebook, de hatar också måndagar, de kan också känna efter väldigt länge om de har huvudvärk o tänka om de kanske ska sjukanmäla sig och de går också ut på Twitter direkt efter sista fredagspasset och skriver: Där håller vi helg!

Tack Tompa!(Sveriges Statsminister vid det här laget om han hade varit partiledare istället för Mona)

/ "Imorgonärdetfredag" @ Lunar

tisdag 12 oktober 2010

Åsa-Nisse gör comeback!

Läste i Tidningen att Kjell Bergqvist ska spela rollen som den nya Åsa-Nisse. Kjell Bergqvist är enligt mig Sveriges bästa skådespelare men jag har lite svårt att se honom spela Sveriges mest folkkära gubbe genomtiderna.

Om ni tvivlar på mina tvivel så kan jag väl lägga upp två videoklipp för att jämföra dessa två.

Här har vi Åsa-Nisse när han pysslar med sin agentbil.



Och här har vi Kjell när han pysslar med .. ja sånt han brukar pyssla med.. typ.




Om du läser detta Kjell (känns som att jag vidgad min läsarbas lite iaf) så kommer jag hursomhelst sitta på första raden och se dig ge dig på detta "Mission impossible", peace!

/Upphovsmannen till en av det bästa bloggarna - enligt Kjell Bergqvist

lördag 9 oktober 2010

Välkommen!

Ikväll får jag finbesök! Det är en riktigt skön kille ska ni veta. Han är helt galen och han kallas Den fulla Simon.

Denna kille har fått så mycket mer uträttat än vad Den tråkiga nyktra Simon har. Vet inte hur många nya exotiska platser som Fulla Simon har utforskat jämfört med den Nyktra Simon. Den Fulla Simon har lärt känna så mycket mer nytt folk än den Nyktra Simon. Jag vågar knappt räkna över hur många tjejer Den Fulla Simon har snackat omkull jämfört med den Nyktra Simon.

Ok, jag kan nog erkänna att jag nog hatar Den Nyktra Simon. Nu vet jag hur ni tänker ni som träffat honom, ni tycker säkert han är ganska trevlig. Men tänk på mig, jag måste för fan umgås med honom nästan 24 timmar om dygnet, tror ni inte det går på ens nerver!? Jag kan bara längta till de gångerna på helgerna jag kommer bort från honom.

Nä jag tror det snart är dags att börja kalla in honom, Den Fulla Simon.

Må ni ha en trevlig samt dimmig kväll mina små kisar!

/ Fulla/Nyktra Simon

fredag 8 oktober 2010

update

Blir inget kul inlägg idag, iaf inget som jag har gjort.

Hinner inte skriva något långt, hade bara tänkt att tipsa om mina favorit "youtubers". De heter Barats & Beretta och är inte kända än men jag hoppas verkligen att de blir det snart. Konstig och sjuk humor som får mig på fall!

Här är ett av de bästa klippen med dom, men kolla igenom fler det kommer ni inte att ångra.

http://www.youtube.com/watch?v=yDp5jjfO_ac

Imorgon kommer en riktig update där jag ställer mig själv mot väggen. ses då!

/cliffhangern..

torsdag 7 oktober 2010

...och då kunde Jesus ändå gå på vatten



/"anonym" (man vet aldrig vem som kollar..)

onsdag 6 oktober 2010

Hmm..



Antingen är Metro överaskade över valet av IT- och Regionsminister eller så trodde de att hon skulle heta typ Svensson.

/namnlös

tisdag 5 oktober 2010

top 5 på Aftonbladet KLICK

5.



Om man producerar något som ska uppfattas med sitt hörselorgan tycker jag att man minst borde intala sig själv att folk kommer lyssna.

4.



Det hade kunna stått att David Hasselhoff går och handlar eller vad som helst för att han skulle hamna på listan. Tycker han har gjort nog här i livet för att man ska uppskatta honom.

3.



Det här skänkte mig ca 30 sekunders underhållning idag + att jag fick veta att tillsammans med 53 % av folket tror jag att det där är Ricky Martins svettlökar(vet inte riktiga svaret än...)

2.



Inte möjligt...

1.



Vissa reagerar olika på detta, men vi kan väl ta och kolla bilden bredvid



/Alexander Bards största Fan, från och med nu