torsdag 30 september 2010

bye bye ÄCKEL!

Äntligen försvinner du ur mitt liv. Jag kan knappt finna ord för det HAT jag känner för dig och imorgon är du helt borta. Tänk så länge du funnits, jag är ganska säker på att du funnits i mitt liv ända sedan jag föddes ändå betyder du knappt något. HAH, jag kommer inte ens ihåg första gången vi sågs, så lite betyder du för mig.

Varje gång man träffat dig har du bara varit som extra vikt. Om du ska vara till nytta över huvudtaget måste du vara fler än en, vilket du sällan är.

Nädu ditt lilla äckel må du brinna i helvetet ditt svin till 50-öring. Jag klarar mig utan dig, har ju fler mynt. Det enda man kan göra med dig nu är att lura hemlösa..

/En kille med extra plats i plånboken








tisdag 28 september 2010

CASANOVAS!!

Till helgen anordnar min fotbollsklubb en dansgala, vilken jag såklart måste jobba på... Men som tur är så kommer mitt NYA favoritband dit!

CASANOVAS! Vilket bra bandnamn, CASANOVAS! Det bästa med namnet är nog att det passar så bra in på dom. Jag menar kolla bara på dom, vilka CASANOVOR! Man vet ju var alla tjejer kommer hänga på efterfest i alla fall, hos CASANOVAS! varför, frågar ni er, jo för att de är riktiga CASANOVOR! Jag längtar tills de kör sin låt: Jag sliter av mig jeansen (Jag ljuger inte ens, de har seriöst en låt som heter: Jag sliter av mig jeansen. Endast en riktig CASANOVA kommer undan med en sådan låttitel..)



Nä.. se till att komma in i matchen CASANOVAS. Man kan inte hjälpa hur man ser ut, man kan dock hjälpa vad man döper sitt "grymma" dansband till.

signerat CASANOVAN

måndag 27 september 2010

this is ÖLÖV!



Älskar min lilla håla som kallas Ölöv.

söndag 26 september 2010

Jag är tillbakilicious!

Okej okej.. nu var man här igen efter en låååång "välbehövlig" paus. Hade tänkt lägga denna blogg på hyllan men fick fina pep-talks igår av goda vänner.

Idag är det söndag, en av de bästa dagarna i veckan. Man har en ursäkt till att ligga och dega hela dagen innan man ska tillbaks till verklighetem som för min del är placerad i Hörby 6 mil från hemmet.. Det blir till att stiga upp samma tid som man gick och la sig igår, 4 am <3

Gårdagen igår blev lite FÖR licious. En ny grej som etsat sig fast i min hjärna ungefär som Darins Lovekiller gjorde under sommaren. Det gäller att man tar ett ord, vilket som helst, och lägger till -licious. Ex: Hejsan, jag skulle vilja beställa två paket lökringelicious. Även om det ledde till många skratt igår som man verkligen inte ångrar så kan ja inte få ut det ur huvet såhär dagen efter. Lite jobbigt att man sitter här och tänker på om man ska se en filmilicious...

Upphovskvinnan till detta tror jag nog att Fergie är. Hennes låt Fergalicious var en hit för några år sedan och från och med denna dag förbannar jag henne!

Wohoo då va jag igång igen. Lämna GÄRNA en liten kommentarilicious om du känner dig lite licious idag. Igen måste man be om en kommentar.. börjar låta som den tjocka tjejen på allahjärtansdag..

signerat Simpelicious